Personlig Träning löpning

Jag anser att en grundkondition är otroligt viktig för vår hälsa. Alla behöver inte ha stora mål med sin löpning men ibland behöver man kanske en drivkraft och en pusch framåt. Självklart kan man ha stora mål, alla drömmar är fullt möjliga om du så önskar, men det viktigaste är ändå att ha en bra kondition så att du orkar med din vardag.
Jag har tränat och sprungit så länge jag kan minnas. Stunden när benen kan trumma på ute i friska luften är oslagbar. Mentalt och fysiskt. Träning är en del av min vardag och en självklarhet för att jag ska må bra.
Oavsett om du behöver hjälp med att få upp en icke existerande kondition eller om du vill ha hjälp med att bygga upp din nuvarande kondition, så kan jag hjälpa dig. Jag anpassar stunden efter dina behov och önskningar. Jag är som det låter din personliga tränare i löpning och kommer att hjälpa dig att nå dina mål och förbättra dina resultat. Men självklart är det du som måste vara villig at göra det stora jobbet!

Upplägg på mina tjänster:
1 st personlig träning 595:-

Passet innehåller löpteknikövningar och ett kortare intervallpass uppbyggt efter var du befinner dig samt dina mål. Första tillfället ingår en kortare löpstegsanalys. Tanken är att du ska få tips och inspiration för att vilja börja/fortsätta din löpning. Bygga upp en stark löpkropp och utveckla din löpning till en ny nivå.

5 st personliga träningar 2150:-

Passen innehåller löptekniksövningar och ett kortare intervallpass uppbyggt efter var du befinner dig samt dina mål. Är det ditt första tillfälle så ingår en kortare löpsteganalys. Här planerar vi in dina fem tillfällen under en kortare eller längre tid beroende på vad du har för mål. Tanken är att du ska få tips och inspiration för att vilja börja/fortsätta din löpning. Bygga upp en stark löpkropp och utveckla din löpning till en ny nivå.

10 st personliga träningar 3650:-

Här lägger vi tillsammans upp en plan. Vi lägger upp en träningsplan och jag lägger in olika intervallpass över tid. Har du ett mål som en tävling eller bara att orka springa 5 km, alla mål räknas! Jag kommer att finnas med på vägen under dessa 10 tillfällen som kan läggas upp på kort eller över lång tid.

Duo löpning 850:-

Träna tillsammans med din partner, vän eller kollega. Passet innehåller löpteknikövningar och ett kortare intervallpass uppbyggt efter var ni befinner er. Tanken är att ni ska få tips och inspiration för att vilja börja/fortsätta eran löpning. Bygga upp en stark löpkropp och utveckla er löpning till en ny nivå. Ni behöver inte ha kommit lika långt i eran löpning!

Grupp pass 3-5 personer 1200:-
Grupp pass 6-10 personer 1700:-
Företagsträningar.

Hör av dig för prisuppgift och upplägg.

VAR BOKAR JAG EN PT LÖPNING OCH VAR HÅLLER VI TILL?
För att boka en tid hos mig så ring, skicka sms eller maila så kommer vi fram till en tid som passar. Mobilnummer och mailadress hittar du längts ner på sidan. Vi utgår i det flesta fall från Årbystugan men undantagsvis utgår vi från mig i Lilla Lövhulta.

Må väl