Personlig Träning löpning

Jag anser att en grundkondition är otroligt viktig för vår hälsa. Alla behöver inte ha stora mål med sin löpning men ibland behöver man kanske en drivkraft och en pusch framåt. Självklart kan man ha stora mål, alla drömmar är fullt möjliga om du så önskar, men det viktigaste är ändå att ha en bra kondition så att du orkar med din vardag.
Jag har tränat och sprungit så länge jag kan minnas. Stunden när benen kan trumma på ute i friska luften är oslagbar. Mentalt och fysiskt. Träning är en del av min vardag och en självklarhet för att jag ska må bra.
Oavsett om du behöver hjälp med att få upp en icke existerande kondition eller om du vill ha hjälp med att bygga upp din nuvarande kondition, så kan jag hjälpa dig. Jag anpassar stunden efter dina behov och önskningar. Jag är som det låter din personliga tränare i löpning och kommer att hjälpa dig att nå dina mål och förbättra dina resultat. Men självklart är det du som måste vara villig at göra det stora jobbet!

Upplägg på mina tjänster:
1 st personlig träning 595:-

Passet innehåller löpteknikövningar och ett kortare intervallpass uppbyggt efter var du befinner dig samt dina mål. Första tillfället ingår en kortare löpstegsanalys. Tanken är att du ska få tips och inspiration för att vilja börja/fortsätta din löpning. Bygga upp en stark löpkropp och utveckla din löpning till en ny nivå.

5 st personliga träningar 2150:-

Passen innehåller löptekniksövningar och ett kortare intervallpass uppbyggt efter var du befinner dig samt dina mål. Är det ditt första tillfälle så ingår en kortare löpsteganalys. Här planerar vi in dina fem tillfällen under en kortare eller längre tid beroende på vad du har för mål. Tanken är att du ska få tips och inspiration för att vilja börja/fortsätta din löpning. Bygga upp en stark löpkropp och utveckla din löpning till en ny nivå.

10 st personliga träningar 3650:-

Här lägger vi tillsammans upp en plan. Vi lägger upp en träningsplan och jag lägger in olika intervallpass över tid. Har du ett mål som en tävling eller bara att orka springa 5 km, alla mål räknas! Jag kommer att finnas med på vägen under dessa 10 tillfällen som kan läggas upp på kort eller över lång tid.

Duo löpning 850:-

Träna tillsammans med din partner, vän eller kollega. Passet innehåller löpteknikövningar och ett kortare intervallpass uppbyggt efter var ni befinner er. Tanken är att ni ska få tips och inspiration för att vilja börja/fortsätta eran löpning. Bygga upp en stark löpkropp och utveckla er löpning till en ny nivå. Ni behöver inte ha kommit lika långt i eran löpning!

Grupp pass 3-5 personer 1200:-
Grupp pass 6-10 personer 1700:-
Företagsträningar.

Hör av dig för prisuppgift och upplägg.

VAR BOKAR JAG EN PT LÖPNING OCH VAR HÅLLER VI TILL?
För att boka en tid hos mig så ring, skicka sms eller maila så kommer vi fram till en tid som passar. Mobilnummer och mailadress hittar du längts ner på sidan. Vi utgår i det flesta fall från Årbystugan men undantagsvis utgår vi från mig i Lilla Lövhulta.

NYHET!! UPPSTART LÖPARGRUPP

Nu öppnar jag upp en löpargrupp för nybörjare eller för dig som är mer en gångare/lunkare än löpare ( max pace* 7:30-08:00) Här är fokus på att du ska få verktyg som du behöver för att bygga upp en starkt löparkropp, gå från gångare/lunkare till löpare och vi tittar även på din löpteknik och vad du behöver utveckla. Låter detta intressant?
Upplägget är som följer:

Vi träffas vid fyra tillfällen, ett pass varannan vecka. Däremellan tränar du efter det program som du får av mig. Jag anpassar passen efter att du är just nybörjare och fokus på att bygga upp din kondition.

De fyra passen kommer att ha olika tema med kondition och styrka i fokus. Jag vill att du ska få så många verktyg med dig som möjligt för att få en bra grund till din egen löpning framåt. Vi kommer att utgå från Årbystugan och även Lilla Lövhulta, endast utomhus.

Träff 1 : 10 april kl 10.30, Årbystugan. ( Lätt intervallpass, löpteknik )
Träff 2: 24 april kl 10.30, Årbystugan ( intervallpass, backe, löpteknik )
Träff 3: 8 maj kl 10.30, Lilla Lövhulta ( Styrkepass)
Träff 4: 22 maj kl 10.30, Årbystugan (Distanspass)

Räkna med ca 75 minuter /gång.

Jag kommer att finnas tillgänglig under hela perioden med min support, allt efter ditt behov.

Max antal för kursen är 6 personer. ( minst 3 för uppstart)
Investering till dig själv : 1350:- ( boka tidigt rabatt 1250:- vid bokning innan 21 mars )

Boka din plats via Mail till m.traninghalsa@gmail.com innan den 30 mars.

* Pace uttalas som på engelska och beskriver det tempo man håller under ett visst löppass. ”Vilket är ditt tempo?”. Tempo i löparvärlden anges INTE i km/h utan i minuter per km. Dvs. pace 5:10 innebär att man löper varje km på 5 minuter och 10 sekunder.

Må väl