Lilla Hälsostugan

En plats för återhämtning. Nära till skog och natur. Allt i sin enkelhet. Här är en plats att landa och bara få vara.

Yoga Retreat

En dag med fokus på att landa, ge tid att lära känna yogan och komma ner i varv. Yoga ger dig inte bara styrka, smidighet och balans. Yogan har en unik förmåga att få dig att landa i ditt inre och ett lugn infinner sig. Yogan släpper på både inre och yttre spänningar. Med enkla övningar och asanas ( positioner) får vi kroppen att slappna av och genom övning hitta tillbaka till andningen. Du behöver inte ha någon tidigare yogaerfarenhet för att komma till oss. Vi anpassar yogan på våra yoga dagar, yoga retreats och klasser efter din egen förmåga. Vi har grunden i Hathayoga men vi anser att all yoga i grunden är den samma och vi sätter därför inte vår yoga i ett speciellt fack. Yoga är för alla! På våra retreats får du ta del av både Hathayoga och Yinyoga.

Datum för höstens retreats kommer inom kort!

En Må Bra-helg

En helg att bara få vara och ladda upp batterierna. För dig och Din inre hälsa.

Boka en helg eller dag tillsammans med dina vänner. Njut av skogspromenader, massage, yoga, bastu- och badtunna.

Gruppen bör vara 6-7 stycken. Vi har en 4 bäddsstuga och en 2 bäddsstuga ( finns en extrasäng). Ring eller skicka ett mail till oss om bokning, prisuppgift eller mer information. Endast få helger under hösten finns lediga.

Må Bra dag!

Spendera en hel dag i Lilla Hälsostugan. Vi blandar in yoga för att varva ner och mjuka upp kroppen och på eftermiddagen får du en härlig massage behandling. Vi avslutar dagen tillsammans med en aktivitet i yogans tecken.

Denna dag bokar du som färdig grupp på 4-6 personer. Kostnad för en må bra- dag är 1100:-/person, en lättare lunch och fika ingår.

Vill du skräddarsy en dag eller helg så fixar vi självklart det! Kontakta oss bara så ser vi till att ni får en dag eller helg precis efter era önskemål.

Må väl