Energiarbeten

Det finns så mycket runtomkring oss som vi inte alltid kan se eller känna. Jag har sen jag varit liten kunnat ta del av de energier, som ibland kallas andra sidan eller andevärlden, på olika sätt.
Vi alla föds med en öppenhet men hur den sen utvecklas skiljer sig från person till person. Allt beroende på uppväxt, samhälle och omgivning. Alla kan måla men alla blir inte konstnärer. Min intention men den här gåva, som jag ser det, är att vi alla behöver läkning. Det som förmedlas till dig förmedlas av en anledning och de som besöker oss kommer av en anledning. Min roll är att vara en så klar och tydlig länk som möjligt. Jag jobbar med olika dimensioner och har mycket hjälp av änglarna. Det är en spännande värld och det finns mycket att utforska och lära på resan.

Du kan nu boka en privat sittning. Under en privat sittning öppnar jag upp för andevärlden så att anhöriga eller bekanta som lämnat oss får möjlighet att visa att dem finns eller bara komma med kärlek och värme till dig. Det är en fin och läkande stund. Du behöver inte tro det räcker med ett öppet sinne och en nyfikenhet. Jag vet aldrig innan hur en privat sittning blir eller vilka som vill kontakta oss. Det är heller inte alltid alla som får kontakt. Det är helt andevärlden som styr. Jag är bara en kanal mellan oss och andra sidan. Här kan jag även ta hjälp av kort om du behöver vägledning i någon fråga.

En privat sittning kostar 550:- och tar ca 60-70 minuter.

Är du nyfiken på hur en gruppseans kan gå till? Här har du möjlighet att väcka din nyfikenhet lite till. Var med under en härlig stund med energier från andra sidan tillsammans i grupp. Här kan du boka en egen stund tillsammans med dina vänner och energier från andra sidan. Hör av dig om du vill boka en tid. Kostnad är beroende på antal deltagare.

Jag har gått utbildningar hos Marina på Hela du hela livet, Medium Andreas Österlund och Birkan Tore.

Intuitiv Healing

En fantastisk behandlingsform där jag jobbar som en kanal för den energi som finns runtomkring oss. Du ligger avslappnat på en bänk medan jag jobbar runtomkring dig. Intuitiv healing menas med att jag känner efter vad just du och din kropp behöver just nu och jobbar utifrån det, till skillnad från andra healing former som oftast har bestämda handpåläggningar och mönster. Med Intuitiv healing jobbar man både med den kroppsliga energin, via handpåläggning, och även energi som påverkar oss på andra plan. Ibland behöver vi hjälp att släppa på inre stress och spänningar. Det är både en energipåfyllande och en helande stund. Vi rensar ut och ger energi allt efter vad Du behöver just nu. Healing är ett jättefint sätt att hitta en inre läkning. Att får hjälp att ändra sina tankebanor och på så sätt hitta en väg mot en bättre hälsa. Ibland behöver vi hjälp att lätta på ryggsäcken. En inre obalans kan sätta sig kroppsligt och orsaka stelhet och värk. Här kan du även få lättare massage där behovet finns. Jag jobbar helt intuitivt.

Behandlingen kostar 500:-
Räkna med att behandlingen tar ca. 60 min med ett litet samtal innan och efter.

Det går även att kombinera massage och healing, läs mer under fliken behandlingar.

Husrening

Energier påverkar så mycket mer än du tror. Ibland stannar energier kvar på platser dem varken vill eller kan lämna. Ibland ligger det kvar starka energier på platsen vi bor på som behöver en läkning. Precis som kroppen behöver fylla på och rensa bort dåliga energier. Det finns många olika typer av energier som kan påverka oss. Som Jordbundna andar, platsminnen eller från saker du har i hemmet. Du kan uppleva trötthet, värk i kroppen, orolig sömn och även märka av kraftfull aktivitet från jordbundna andar.

Vill du boka en husrening där jag jobbar med att känna vad just din plats behöver för rening och läkning? Tveka inte att kontakta mig. Husrening är ett stort och kraftfullt arbete. Ingen plats är den andra lik.

Ibland behövs det ett återbesök om du inte upplever att det är lugnt på aktivitet eller annat som dyker upp efter reningen. Återbesök ingår i priset. Ett återbesök bör vara i anslutning till reningen.
Pris för en husrening är 1200:-, större bostad/hus 1500:-. Utanför Eskilstuna tillkommer en resekostnad.

Må väl