Behandlingar

Massage

En massage med fokus på att läka kroppen. Jag jobbar alltid terapeutiskt och använder mig av mina tekniker som massageterapeut, yogamassör och healer.
Halvkropp ca 30 min 400:- ( Rygg, nacke)
Halvkropp ca 45 min 500:- ( Rygg, nacke och baksida ben.)
Helkropp ca 60 min 600:- ( Kroppens fram-och baksida, ansikte.)

Yogamassage
En dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i yoga och ayurveda. Med hjälp av yogabaserad stretching hjälper vi kroppen att återgå till sin naturliga balans och hälsa.
Yogamassage motverkar bland annat rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder. Massagen utförs på en madrass på golvet.
ca 65 min 650:-

Indisk Huvud- och Ansiktsmassage
En massage som får stressen att verkligen rinna av dig. Massagen släpper spänningar i huvudets muskulatur och till och från huvudet, ökar cirkulationen och reglerar ett överaktivt tänkande. Ansiktsmassagen löser spänningar i ansiktsmuskulaturen, förebygger rynkor och ökar cirkulationen. En massage för avkoppling och för dig med mycket stress och sömnproblem.
Indisk Huvud- och Ansiktsmassage
ca 45 min 500:-

Energibehandling

Massage och healing.

Om du vill kan du kombinera massage och healing. Det ger dig både en kroppslig och inre läkning. Jag arbetar för att släppa på inre och yttre blockeringar som finns i kroppen med hjälp av massagen, där jag får igång på blodcirkulationen och släpper på muskelspänningar och låsningar, och healing där jag arbetar med blockeringar i vårat energicentra och fyller på med energi där det behövs. Healingen och massagen jobbar hand i hand. En helkroppsbehandling.

Behandlingen kostar 650:-
Räkna med att behandlingen tar ca 90 min.

Intuitiv Healing

En fantastisk behandlingsform där jag jobbar som en kanal för den energi som finns runtomkring oss. Du ligger avslappnat på en bänk medan jag jobbar runtomkring dig. Intuitiv healing menas med att jag känner efter vad just du och din kropp behöver just nu och jobbar utifrån det, till skillnad från andra healing former som oftast har bestämda handpåläggningar och mönster. Med Intuitiv healing jobbar man både med den kroppsliga energin, via handpåläggning, och även energi som påverkar oss på andra plan. Ibland behöver vi hjälp att släppa på inre stress och spänningar. Det är både en energipåfyllande och en helande stund. Vi rensar ut och ger energi allt efter vad Du behöver just nu. Healing är ett jättefint sätt att hitta en inre läkning. Att får hjälp att ändra sina tankebanor och på så sätt hitta en väg mot en bättre hälsa. Ibland behöver vi hjälp att lätta på ryggsäcken. En inre obalans kan sätta sig kroppsligt och orsaka stelhet och värk. Här kan du även få lättare massage där behovet finns. Jag jobbar helt intuitivt.

Behandlingen kostar 500:-
Räkna med att behandlingen tar ca. 60 min med ett litet samtal innan och efter.

Vårens healingkvällar

En kväll i månaden kan du få ta del av en healingbehandling i grupp. Varje tillfälle ger en ny möjlighet. Det blir både kraftfullt och speciellt att få dela healingen tillsammans med andra. Healingen sker sittandes på stol. Jag bjuder på lite frukt efter behandlingen. Investering 200:-/gång.

Onsdag 30 januari kl 18.30
Onsdag 27 februari kl. 18.30
Onsdag 27 mars kl. 18.30
Onsdag 1 maj kl. 18.30
Onsdag 29 maj kl. 18.30

Höstens datum kommer under sommaren.

Boka din plats på m.traninghalsa@gmail.com

Må väl